Digital Markedsføring

VI HJÆLPER MED AT SKABE JERES ONLINE IDENTITET

Ved at skabe en stærk online-identitet, ved din målgruppe helt præcis, hvem I er, hvad I står for og hvad I tilbyder.

Uanset om det er ydelser, produkter eller budskaber I ønsker at dele med omverden, er en klartdefineret, velovervejet online identitet helt afgørende for at komme succesfuldt i mål.

Vi hjælper jer med at bygge jeres online-identitet op dér hvor jeres målgruppe befinder sig.

VI LAVER INDHOLD PÅ SOCIALE MEDIER, DER BRÆNDER IGENNEM 

Sociale Medier kan virke skræmmende og overskuelige at kaste sig ud i. Og selvom I måske har været på diverse sociale medier i mange år, kan det alligevel være svært at navigere rundt i, og derfor oplever I, at I ikke når jeres fulde udbytte.

Og når man løber forvildet rundt på de sociale medier, koster det hurtigt virksomheden mange ressourcer og ikke mindst dyrebar tid.

Heldigvis kræver løsningen ikke, at I opfinder den dybe tallerken eller skal skabe en helt ny online-identitet. Og her kommer vores ekspertise på banen:

Hvis I fortæller os, hvad essensen i jeres virksomhed er, sørger vi for at formulere og formidle det på de rette kanaler. Vi skaber indhold, der harmonerer med jeres værdier og budskaber – så I fremover vil brænde igennem hos målgrupper.

STORYTELLING

Tilbage i gamle dage, altså før internettes tilblivelse, urbaniseringen og skabelsen af det moderne samfund – var STORYTELLING omkring bålet ugens højdepunkt. Det var her hele comunitiet samledes om aftenen og talte og fortalte historier.

Delingen af historier, spændende fortællinger og en social snak om dagens højdepunkter er ligeså anvendt og relevant i dag som dengang. Måden vi gør det på har bare skiftet form. I dag mødes vi på de sociale medier og deler vores historier dér.

Et succesfuldt brand har opnået dets stærke position ved at mestre storytelling. Vi skaber fortællinger, der styrker jeres brand men vi giver dig også værktøjerne til, hvordan du kommer igang med dén disciplin, så du succesfuldt fortæller DIN historie på de sociale medier og skiller dig ud fra konkurrenterne med engagerende indhold.

FÅ EKSPERT HJÆLP TIL AT BOOSTE JERES ONLINE SALG.

 

Trafikken på din webshops er selvsagt altafgørende for salget. Brugeroplevelse handler ikke kun om opsætning og produkter. Din onlinebutik skal også fortælle en historie der gør, at dine kunder ikke ser besøget som et one night stand, men føler sig forført af design, brugeroplevelse, fortælling, udtryk og indhold. Din virksomhed skal på bedste gentlemanmanér tage kunden i hånden og vise og fortælle alt dét, I har at byde på. Når først I mestrer denne disciplin, er sandsynligheden for at kunden vender tilbage igen (og igen!) øget markant.

Brugeroplevelsen skal kort sagt være så troværdig og attraktivt, at kunden vedholder interesseren. Din webshop skal forstå kundens behov, opbygges efter kundens behov og på bedste butlervis servicere på kundens præmisser.

For at komme i mål med dette, skal flere elementer spille sammen, så kunden får en sublim oplevelse i din onlinebutik. 

Vi har hjulpet en lang række webshops med at optimere deres onlineforretning, så det kan ses på bundlinjen.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål.

SOCIALE MEDIER

Stor trafik på jeres Sociale Medier øger kendskabet til jeres produkter og serviceydelser, som i sidste ende kan blive netop dén faktor, der øger jeres salg og styrker jeres brand. Før internettet og moderne medier kom til, fik brands omtale via den gode gamle mund til mund-metode. I dag har den fået en makeover: De Sociale Medier er den digitale version af mund til mund-metoden anno 2019.

Sociale Medier er stedet for storytelling og branding.

Glem for en stund begreber som branding, awearness og online identitet – selvom det er vigtige begreber. Og stil jer selv spørgsmålet: “hvordan taler andre om jeres virksomhed”? Og hvad der er endnu vigtigere, hvordan ønsker I andre skal tale om jeres virksomhed? D>et kan virksomheder i dag havde stor indflydelse på ved at gøre sig bemærket på de Sociale Medier. 

GOOGLE & FACEBOOK CERTIFICEREDE

Vores konsulenter er certificerede af både Google og Facebook i at opsætte professionelle annoncer og optimere kampagner til at indkøbe de placeringer, som sikrer de bedst mulige resultater for dig som kunde.

Certificeringen er Facebooks blåstempling betyder med andre ord, at vi har stærke kompetencer inden for opsætning, målretning og optimering af såvel annoncer som opkobling af KPI´er til konkrete målsætninger samt avanceret konverteringssporing og rapportering.