Rådgivning - vi hjælper dig på vej

RÅDGIVNING

Bag BrandingButler står et team af erfarene rådgivere, der har ekspertviden og erfaring med markedsføringens mange facetter og tilbyder værdifuld, konkret rådgivning.

Vi har sociale medier-specialister, ordekvilibrister, kodeknækkere, marketings-mestre, E-business-tryllekunstnere og jaw-dropping-dygtige storytellers.

Uanset hvad jeres behov er, står vi klar til at hjælpe jer med den rette rådgivning.  Vi kan lægge en strategi for jer, der er nemt at følge og forstå, så I har noget konkret at arbejde ud fra efter vores samtaler. Hovedformålet med rådgivningen er, at I forstår, hvordan I bygger en stærk onlineidentitet op, der styrker jeres brand og mål.

Vi ikke One Time Fix-kinda guys!

Vores rådgivning er unik fordi vi ikke kommunikerer i one time fix-modeller, men giver jer en bæredygtig rådgivning: Vi omsætter ord til konkrete handlinger hvilket betyder, at I også i fremtiden kan gå tilbage og kigge værktøjskassen igennem og bruge netop dét, der hjælper jer i en given problemstilling.

Vi kalder det en varig løsning. Hvorfor ringe til en håndværker hver gang småting skal ordnes, når I kan spare tid og penge ved selv at lære at bruge værtøjerne?

Hvem kan bruge BrandingButlers rådgivning?

Alle der ønsker at se deres brand blive styrket og deres onlineidentitet brænde igennem.

Så uanset om du er en enkeltperson, virksomhed, organisation, vil slå igennem med et budskab eller er start-up-debutant, hjælper vi med indhold, strategi, opbygning og eksponering, så I efterfølgende sidder tilbage med et digitalt trumfkort.

Har du brug for rådgivning til…

  • Hvordan I får mest muligt ud af de sociale medier?
  • Hvordan I kan få flere følgere og interaktioner?
  • Hvordan I som virksomhed kan bruge storytelling til at styrke jeres brand?
  • Hvordan man opbygger en brugervenlig, indbydende E-shop, der sparker r*v?
  • Hvordan I kan vinkle på innovative og finurlige måder, så I giver konkurrenterne baghjul?
  • Eller er I en nyopstartet virksomhed, der har brug for konkrete råd til, hvordan I kommer ud over scenekanten? Måske I allermest har brug for et inspirerende skub i den rigtige retning?

Så kontakt os i dag. Vores BrandingButlere sidder klar til at hjælpe.